Hovedretter

Hovedretter

Nakkefilet stegt som vildt, med b√łnner, valdorfsalat, brunede og
hvide kartofler, vildtsauce
kr. 108.-
Nakkefilet med champignonfyld, hvide kartofler,
haricots verts, surt og champignonsauce kr. 110.-
Glaseret skinke med aspargessauce, blanded salat,
fl√łdestuvede og hvide kartofler kr. 120.-
Helstegt kalkunbryst med cremechampignon, friske
gr√łntsager, kroketter og hvide kartofler kr. 116.-
R√łdvinskogt skinke med champignonsauce, friske
gr√łntsager og hvide kartofler kr. 128.-
Svinekam danoise med r√łdk√•l, halve √¶bler, brunede
og hvide kartofler og skysauce med √łl kr. 112.-
Helstegt oksefilet med 3 slags gr√łntsager, kroketter,
hvide kartofler og sauce bordelaise kr. 162.-
Fyldt lammek√łlle med b√łnner, gr√¶ske kartofler,
hvide kartofler og rosmarinsauce kr. 140.-
Kalvesteg stegt som vildt med b√łnner, brunede
og hvide kartofler, valdorfsalat, halve æbler, vildtsauce kr. 138.-
Fyldt svinem√łrbrad, serveret p√• saut√© af svampe med
kartoffelbåde, ostfyldte kroketter og cognacsauce kr. 132.-
Vinebondens kalvefilet med hasselbachkartofler, friske
gr√łntsager, krydderet r√łdvinsauce, ristede druer og champignon kr. 172.-
Oksem√łrbrad ,,wellington" stegt i butterdej med blomk√•l,
brokoli, kroketter, kartoffelbåde og madeirasauce kr. 185.-
Hjortek√łlle med svampesaut√©, b√łnner, stegte og fl√łdekartofler
og vildtsauce kr. 188.-
Svinem√łrbradmedailloner med champignoncreme, friske
gr√łntsager, kroketter og stegte kartofler kr. 118.-
Rådyrsryg med valdorfsalat, kroketter, hvide kartofler,
b√łnner, halve √¶bler og vildtsauce kr. 178.-
Gammeldaws oksesteg med gr√łntsager, brunede og hvide
kartofler, hvidkål og skysauce kr. 149.-
Stegt andebryst med friske gr√łntsager, pommes rissoles
og grand marniersauce kr. 182.-
Vildtsvinsk√łlle med hvedeklumper og kartofler, dertil r√łdk√•l,
svampe og skysauce kr. 158.-
Print side