Forretter

Forretter

Forretter
Indbagt laks med spinat og hummersauce kr. 62.-
Husets laksepaté med dilddressing og flutes kr. 67.-
Røget laks, serveret med kartoffelpandekager og dressing kr. 68.-
Variation at laks, serveret på sprød salat, dressing og flutes kr. 70.-
Rejecocktail med flutes, serveret i stor muslinger kr. 62.-
Roget ørredfilet med spinat og flutes kr. 65.-
Mousse fra røget fisk med kaviar kr. 78.-
Kolde fiskeruler med rejer asparges og dilddressing kr. 76.-
Avocadosalat med skinke og rejer kr. 68.-
Parmaskinke med honningmelon og flutes kr. 62.-
Tarteletter med høns og asparges kr. 55.-
Kyllingebrystfilet fyld med karryrejer på feldsalat kr. 59.-
Ragout fine gratineret med ost kr. 58.-
Carpaccio af røget hjortekølle kr. 78.-
Artiskokker med fyld af oliven og gedeost, røget skinke kr. 85.-
"Brokoli-Gulerøds-Timbale"(vegetar) kr. 78.-
Tarteletter med grøntsagerragout (vegetar) kr. 55.-
    
Supper
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller kr. 55.-
Klar suppe med kød-og melboller kr. 53.-
Legeret skaldyrssuppe med rejer kr. 68.-
Ostegratineret fransk løgsuppe kr. 55.-
Ungarsk gullaschsuppe kr. 58.-
Græskarsuppe med laksestrimler kr. 60.-
Champignoncremesuppe kr. 55.-
Dildcremesuppe med fisk kr. 55.-
Print side